Neljapäev, märts 28 2024

Nonii, päris esimene elektrikitarri kursus, mille juhendajaks Vahur Vessart, on Kitarrikoolis  mõnusalt käima läinud ja just  lõppeski esimene tund. Osalen sellel kursusel ka ise ja kuna emotsioonid on alles värsked, siis mõtlesin, et kirjutan paar rida, mis meil tunnis toimus.

Alustuseks rääkis Vahur meile, mis me kursuse käigus üleüldse õppima hakkame ja mis meid ees ootab. Räägime mänguasendist, teeme erinevaid tehnika harjutusi, õpime tundma kitarri kaela c-duuris, mängime skaalasid, tutvume erinevate pillidega  ja muu sinna juurde kuuluvaga, (muideks Vahur lubas pea igaks tunniks erineva kidra kaasa võtta) ning loomulikult jämmime tohutult palju. 😀  Hm… tundub lahe kursus tulevat.

Juba esimesel tunnil saime päris palju materjali, millega nüüd järgnevatel päevadel tõsiselt tegelema peab hakkama. Näiteks tegime täna tunnis erinevaid tehnika harjutusi, mängisime kvindiringi c-duuri võttega, samuti õppisime, kuidas c-duuri tüüpi akordi mööda kaela edasi kandes uusi akorde leida (CAGED süsteem) ning loomulikult selle kõige lõpetuseks ka üks mõnus bluusilugu. Nii et, hakkab vaikselt juba looma…

Igaljuhul innukaid rokihuvilisi oli kokku tulnud 9 ning mulle tundus, et inimestele meeldis, kuna peale ametliku osa lõppemist ei soovinud veel keegi naljalt lahkuda ja küsimustega pommitati Vahurit veel u 20 min. Õnneks ei olnud ka Vahuril kuhugile kiiret ning kõik küsimused leidsid vastuse. Kuid nüüd on aeg panna pillid kotti ja koju harjutama, sest järgmine tund toimub juba  4 päeva pärast ehk siis esmaspäeval. Magan öösel kasvõi paar h vähem, aga esmaspäevaks kavatsen täna saadud materjali endale selgeks teha! Seega nüüd mul enam pääsu pole, sest olen seda avalikult siin kõigi blogi lugejate ees juba lubanud. Ja tühje lubadusi ma ei anna. 😀 Jõudu ka kõigile teistele harjutajatele! Rokkimiseni!

Korraks raatsisin ka kidrast lahti lasta, et telefoniga üks pildike siia juurde klõpsata. Ei tahtnud ju millesti olulisest ilma jääda ja igaks võtteks tuli valmis olla. 🙂

Previous

Kitarrikomplektid koolidele

Next

Kitarrikooli baaskursus algab 10. jaanuaril - grupp täis!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also