Neljapäev, märts 28 2024
Ceremonial Perfection

Tänavune festival on ühendatud juhtiva melodic death metal ansambli CEREMONIAL PERFECTION sünnipäevaga. “Võib minna hulluks, me juba 5 aastat teeme oma tööd ja veel ei kavatsegi lõpetada! See on küllaltki pikk aeg ja meile väga tähtis daatum. Loodame, et meid tuleb kuulama palju inimesi, sest juba pea pool aastat ei ole me Eestis esinenud. Peale selle, kohe pärast kontserti hakkame salvestama oma uut albumit, mis tähendab, et meid ei saa niipea nägema. See on lähiajal ainuke kontsert Tallinnas!“  ütlesid muusikud.

Veel astub 22. detsembril lavale progemetali bänd EMPHASIS veetleva laulja Anet Vaikmaaga, kes on viimastel aastatel teinud koostööd legendaarse art rock ansambliga “Mahavok”. Ühtlasi esitleb bänd oma uut EP-d “Into Infinity”.

Muidugi ei möödu festival ka ilma välismaiste külalisteta. Eelmine kord oli selleks ansambel SEPTORY Peterburist, aga seekord rõõmustavad külalisi suurepärase death metal-iga nende sõbrad MONASTERY DEAD, kes esitlevad oma uut albumit “Cold & Gloom”, mis antakse välja Wings of Destruction labeli all.

Eye Sea I

Peale selle astub üles EYE SEA I – tõusev täht ja tulevikulootus, kes esitab publikule moodsat post-hardcore’i. Ansambel lasi hiljuti välja video loole “Legend” ja paneb USA-s albumit kokku.

Esmakordselt astub meie publiku ette uus death metal bänd BEYOND THE STRUCTURE. Selle kummalise nimega bändi taga peidab end üks sõpruskond, mis sisaldab liikmeid sellistest bändidest nagu FREAKANGEL, FORGOTTEN SUNRISE ja CEREMONIAL PERFECTION.

Kontserdi avab vihane noor metalcore bänd MITIGATE OUR FALL Ida-Virumaalt.

 

Previous

Aleksander Vana ja tema puuriidast leitud Musima 1655

Next

Argo Valsi ja Soul Throweri plaadiesitluskontserdid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also